Lokaal Kerstpakket

Kooplokaal

De lokale economie is belangrijk voor iedereen en de lokale middenstand en horeca hebben het niet makkelijk. Zowel bedrijven, middenstanders als natuurlijk particulieren hebben baat bij een sterke lokale economie. Zo blijft de stad leefbaar en vitaal en blijft bovendien de werkgelegenheid op peil.

Door de corona crisis is #kooplokaal relevanter dan ooit. En we kunnen elkaar heel goed en eenvoudig helpen. Door precies hetzelfde uit te geven, maar op een net iets andere manier. Kooplokaal is een gratis webwinkel voor alle winkeliers en (horeca)ondernemers in een gemeente.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig: ondernemers mogen gratis onbeperkt aanbod plaatsen. Ook een doorverwijzing naar de eigen webwinkel behoort tot de standaardmogelijkheden. Alle inzet die gepleegd moet worden om een Kooplokaal succesvol te maken, wordt – met veel ervaring – door Met Gezond Boerenverstand opgepakt.

We verzorgen de bouw, de hosting, het onderhoud en zelfs een persoonlijke helpdesk (e-mail, chat én telefoon) om jou als ondernemer te helpen bij het aanmelden, plaatsen van aanbod en je eerste verkopen.

Hoe kan dit gratis zijn?

Wij hebben in 3 dagen tijd met een team van 12 man een heel slim en schaalbaar platform gemaakt. Die eenvoudig kan worden gestart in elke gemeente. We worden daarbij geholpen door andere sponsoren zoals Exonet die ons gratis webhosting en onderhoud biedt.

Door deze gezamenlijke investering, kunnen wij tijdens deze crisis Kooplokaal echt 100% gratis aanbieden.  En als we samen deze crisis te boven komen, kunnen we wel zien of en hoe we het voortzetten. Er is geen enkele verplichting om dit na de crisis (betaald) voort te zetten. Wij geloven heilig in “Wie goed doet, goed ontmoet.”. 

Referenties

Op 20 maart 2020 zijn wij het eerste Kooplokaal in Doetinchem gestart (www.kooplokaaldoetinchem.nl). In afstemming met Binnenstad Bedrijf Doetinchem, LKKR Doetinchem en gemeente Doetinchem hebben we een ongekende groei meegemaakt. Binnen één week waren bijna 150 ondernemers aangesloten en hadden we bijna 10.000 unieke bezoekers op de website! Op basis van dat succes zijn we in meerdere gemeentes in Nederland gestart, zie de website van Kooplokaal Nederland voor een overzicht.

Vraag jouw gratis Kooplokaal aan

Neem contact op met onze helpdesk (telefoonnummer 085 80 81 280) en je wordt binnen 1 werkdag teruggebeld door onze projectleider Rolf Winter. Of stuur een e-mail met jouw gegevens naar helpdesk@kooplokaalnederland.nl.

Je kunt binnen 3 werkdagen starten met jouw Kooplokaal!