Inkoopkansen

Als opdrachtgever wilt u niet over mensen praten, maar met mensen. U bent tevens op zoek naar een gedegen, betrouwbare en betrokken partner voor de realisatie van uw wensen. U heeft ons gevonden! Met Gezond Boerenverstand is de enige aanbieder in Nederland met een PSO30+ certificering. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Ons personeel bestaat voor meer dan 30% uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die wij op de werkvloer begeleiden. Wij ontwikkelen dus niet alleen voor de doelgroep, wij ontwikkelen ook mét de doelgroep. Daarom durven wij te stellen, dat oplossingen Met Gezond Boerenverstand het beste aansluiten bij de behoeftes van uw inwoners.

Inkoopkansen

Behalve het werken met ervaringsdeskundigen heeft PSO nog een belangrijk voordeel. De Nederlandse overheid en Europa stimuleren namelijk inclusief ondernemen. Moet u uw opdracht (nationaal of Europees) aanbesteden? Bij Met Gezond Boerenverstand bent u niet gebonden aan (alle) aanbestedingsregels:

  1. Opdrachten tot de Europese drempel (€ 221.000) kunnen onderhands gegund worden (!);
  2. Opdrachten boven de Europese drempel kunnen als voorbehouden opdracht aanbesteed worden, zie hier voor meer informatie.

Wij leggen u dit natuurlijk graag ook persoonlijk uit. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.